Skip to main content

Your Press Kit

  • This field is required!

XXXLutz Malmö firar 10 år!

2010 slog XXXLutz upp portarna i Malmö som det första XXXLutz varuhuset i Sverige och Skandinavien. På parkeringen restes en 25 meter hög stol i sann XXXLutz-anda som också blivit något av ett landmärke i Malmö.

Då koncernen firade sitt 75 års jubileum 2020 valde man att fira Malmö-varuhusets 10 års jubileum 2021 istället. Under åren som gått har förändringar i både sortiment och service-utbud gjorts för att hitta rätt anpassning till den svenska marknaden, men det utan att frångå sin vision och sina kärnvärden;

 

XXXL Stort utbud

XXXL Förmånliga priser

XXXL
Utmärkt service

XXXL
Rådgivning

 

Som fyra pelare stöder dessa kärnvärden företaget och dess framgång. Här är kunden kung och XXXLutz garanterar att det finns något för alla i det stora utbud man erbjuder från såväl lokala som globala leverantörer. Med utbildad personal finns alltid den bästa rådgivningen till hands oavsett vad kunden är ute efter. XXXLutz ser till att du kan förverkliga dina individuella inredningsdrömmar. Det har man gjort i Malmö i nu 10 år och kommer fortsätta i många år framöver – redan från början har företaget satt sig som mål att sträva efter att bli störst och bäst.

Jubileet firas med fantastiska erbjudanden under hela året och tävling för kunderna där det går att vinna en kontinentalsäng samt presentkort värt 10.000kr. Jubileet avslutas med en stor jubileumsfest den 28/10 då varuhuset arrangerar kvällsöppet med olika aktiviteter och exklusiva jubileumsrabatter i varuhuset.

XXXLutz pressadresslista

Vill du få våra aktuella pressmeddelanden och nyheter automatiskt via e-post? Registrera dig till vår pressutskickslista!

Newsletter Registration

Få pressmeddelanden från XXXLutz via e-post.


Please answer the following security question to avoid spam.


* Required fields must be filled out.