logo
hamburger
search-iconsearch-button

Pressmapp

close
Det finns för närvarande inga filer i din pressmapp
Genom att klicka på "Ladda ner allt" godkänner du våra och .
31 januari 2021

XXXLutz Malmö firar 10 år!

2010 slog XXXLutz upp portarna i Malmö som det första XXXLutz varuhuset i Sverige och Skandinavien. På parkeringen restes en 25 meter hög stol i sann XXXLutz-anda som också blivit något av ett landmärke i Malmö.
Då koncernen firade sitt 75 års jubileum 2020 valde man att fira Malmö-varuhusets 10 års jubileum 2021 istället. Under åren som gått har förändringar i både sortiment och service-utbud gjorts för att hitta rätt anpassning till den svenska marknaden, men det utan att frångå sin vision och sina kärnvärden;
test ALT
Som fyra pelare stöder dessa kärnvärden företaget och dess framgång. Här är kunden kung och XXXLutz garanterar att det finns något för alla i det stora utbud man erbjuder från såväl lokala som globala leverantörer. Med utbildad personal finns alltid den bästa rådgivningen till hands oavsett vad kunden är ute efter. XXXLutz ser till att du kan förverkliga dina individuella inredningsdrömmar. Det har man gjort i Malmö i nu 10 år och kommer fortsätta i många år framöver – redan från början har företaget satt sig som mål att sträva efter att bli störst och bäst.
Jubileet firas med fantastiska erbjudanden under hela året och tävling för kunderna där det går att vinna en kontinentalsäng samt presentkort värt 10.000kr. Jubileet avslutas med en stor jubileumsfest den 28/10 då varuhuset arrangerar kvällsöppet med olika aktiviteter och exklusiva jubileumsrabatter i varuhuset.

XXXLutz presslista

Vill du få våra aktuella pressmeddelanden och nyheter automatiskt via e-post? Registrera dig till vår presslista!
Alla fält markerade med * är obligatoriska
Genom att klicka på "Prenumerera på nyhetsbrev" samtycker jag till att få regelbundna nyhetsbrev från XXXLutz Filial ("XXXLutz") via e-post med de senaste pressmeddelanderna. Jag kan när som helst säga upp min prenumeration på nyhetsbrevet med verkan för framtiden. Detaljer om utskick av nyhetsbrev och dataskydd finns i XXXLutz .
© 2024 XXXLutz・Cederströmsgatan 2, 212 39 Malmö
logo