logo
hamburger
search-iconsearch-button

Pressmapp

close
Det finns för närvarande inga filer i din pressmapp
Genom att klicka på "Ladda ner allt" godkänner du våra och .
11 februari 2021

XXXLutz går in på den rumänska marknaden

XXXLutz firade sitt inträde på den rumänska marknaden med två nya XXXLutz-varuhus
Två tidigare Kika -filialer som togs över förra året öppnades igen under veckan under varumärket XXXLutz och finns nu på den rumänska möbelmarknaden med helt nya och större sortiment och bättre priser. XXXLutz -gruppen är nu också representerad i Rumänien med varumärket XXXLutz. XXXLutz -gruppen har varit representerad i Rumänien med två Mömax trendmöbelbutiker sedan 2018.
De nya möbelbutikerna XXXLutz öppnas i Bukarest och Domnesti och kompletterar perfekt filialnätverket XXXLutz i hela Europa.
”Rumänien blir XXXL”
Den österrikiska XXXLutz -gruppen, som den näst största möbelhandlaren i världen, finns redan representerad i 13 europeiska länder, är glad över det här nästa stora expansionsteget i Rumänien och förstärkningen av varumärket ”XXXLutz”. Från och med nu finns XXXL -val, XXXL -service och XXXL -råd också tillgängliga för konsumenter i Rumänien till de bästa priserna.
XXXLutz med ett tydligt mål: ”Nummer 1 i Rumänien”
”Vårt mål är att vara nummer 1 i varje land och på alla platser där vi verkar. Med övertagandena tar vi det första steget mot att uppnå vårt tydliga mål också i Rumänien
”, säger Thomas Saliger, företagets talesperson för XXXLutz Group.
Alla de senaste trenderna på XXXLutz i Rumänien
”Med öppningen sätter man nya standarder för modern och modern inredning i Rumänien”
, säger magas Thomas Saliger. Under renoveringen lade man särskild vikt vid presentationen och dekorationen av XXXL -urvalet. I de nya möbelbutikerna XXXL får kunderna också ett verklighetstrogen intryck av hur möbler fungerar tillsammans med tillbehör i rum. De senaste trenderna från hela Europa presenteras också kontinuerligt.
2020 kommer att bli ett bra år för XXXLutz trots Corona – expansionen kommer att fortsätta 2021
”Efter att ha kommit in på marknaden med Mömax i Schweiz och åter öppnat KIKA -filialerna i Tjeckien, Slovakien och Ungern har vi framgångsrikt avslutat 2020 för oss själva”
, säger företagets talesperson på XXXLutz. 
”Med inträdet på den rumänska marknaden kommer vi att vara i full gång i början av 2021”
, fortsätter Thomas Saliger.
”Naturligtvis passar den nuvarande högkonjunkturen inom boende och inredning väldigt bra för oss. I tider av covid är människor mer hemma och inrättar sin ”fristad” på ett nytt, mysigt och vackrare sätt ”
, avslutar Thomas Saliger.
XXXLutz har vuxit stadigt under 76 år av sin existens och är nu den näst största möbelhandlaren i världen med 320 möbelbutiker i 13 länder.
Företagsgruppen XXXLutz driver över 320 möbelbutiker i 13 europeiska länder (Österrike, Tyskland, Tjeckien, Ungern, Slovenien, Slovakien, Kroatien, Rumänien, Bulgarien, Schweiz, Sverige, Serbien och Polen) och sysselsätter nu mer än 25700 personer . Med en årlig omsättning på 5,1 miljarder euro är XXXLutz Group den näst största möbelhandlaren i världen. Dessutom finns redan 15 onlinebutiker i försäljningskanalerna XXXLutz, Möbelix och Mömax.

XXXLutz presslista

Vill du få våra aktuella pressmeddelanden och nyheter automatiskt via e-post? Registrera dig till vår presslista!
Alla fält markerade med * är obligatoriska
Genom att klicka på "Prenumerera på nyhetsbrev" samtycker jag till att få regelbundna nyhetsbrev från XXXLutz Filial ("XXXLutz") via e-post med de senaste pressmeddelanderna. Jag kan när som helst säga upp min prenumeration på nyhetsbrevet med verkan för framtiden. Detaljer om utskick av nyhetsbrev och dataskydd finns i XXXLutz .
© 2024 XXXLutz・Cederströmsgatan 2, 212 39 Malmö
logo