logo
hamburger
search-iconsearch-button

Pressmapp

close
Det finns för närvarande inga filer i din pressmapp
Genom att klicka på "Ladda ner allt" godkänner du våra och .
28 juni 2022

XXXLutz öppnar kök & badrumsstudio

ETT NYARE XXXLutz i Malmö!
Ännu modernare, ännu större, ännu fler valmöjligheter: Det ombyggda XXXLutz i Malmö erbjuder allt som kunderna redan känner till – det största utbudet till prisvärda priser! På den stora invigningsfesten den 30 juni får besökarna ta del av flera oslagbara highlights!
”Alla avdelningar är nya, det finns en ny planlösning och ett nytt produktsortiment – kort och gott – allt är nytt!” säger Aram Osman, butikschef, entusiastiskt om sitt varuhus. ”Du måste helt enkelt se det med egna ögon. Vi har vänt på varje sten för att skapa ett ännu bättre varuhus!” Och det har han verkligen rätt i, för det ombyggda XXXLutz i Malmö erbjuder nu hela sortimentet av varumärken, produkter och aktuella inredningstrender – på alla avdelningar. Här kan man verkligen snacka om en XXXL-invigning!
XXXL-utbud
I det nyligen ombyggda XXXLutz får du utforska en helt ny värld av fantastisk inredning! Med en försäljningsyta på cirka 15000 m² hittar kunderna ett produktsortiment som knappast kan bli större. De många kreativa och trendiga idéerna för hur ett rum kan gestaltas kommer inspirera dig till att förverkliga ditt drömhem. Ett stort specialsortiment för hemtextilier och ett stort urval av heminredning kompletterar det unika utbudet. Låt dina inredningsdrömmar gå i uppfyllelse och kom till XXXLutz i Malmö. Våra utbildade hemexperter finns på plats för att ge dig råd och praktisk hjälp med alla dina inredningsfrågor.
Ny köksavdelning
Efter renoveringen av cirka 15000 kvadratmeter kan XXXLutz-kunderna äntligen ta del av hela produktutbudet. Förutom det stora utbudet fokuserar XXXLutz traditionellt sett också på god rådgivning och expertis. Särskilt på köksavdelningen, som enligt butikschefen Aram Osman är varuhusets absoluta höjdpunkt efter renoveringen. XXXLutz egna köksexperter finns alltid här för dig om du vill bolla idéer eller få konkreta råd angående din köksplanering. På avdelningen finns även de senaste trenderna för bänkskivor och köksapparater. Allt för att skapa ditt drömkök.
”Bo vackrare“
Vad de senaste månaderna förmodligen har lärt oss mest: ”Att bo vackrare” har aldrig varit så viktigt som nu. Vare sig det är under öppningsdagarna eller senare: med 10 000 XXXL-öppningserbjudanden är det definitivt värt att komma förbi!

XXXLutz presslista

Vill du få våra aktuella pressmeddelanden och nyheter automatiskt via e-post? Registrera dig till vår presslista!
Alla fält markerade med * är obligatoriska
Genom att klicka på "Prenumerera på nyhetsbrev" samtycker jag till att få regelbundna nyhetsbrev från XXXLutz Filial ("XXXLutz") via e-post med de senaste pressmeddelanderna. Jag kan när som helst säga upp min prenumeration på nyhetsbrevet med verkan för framtiden. Detaljer om utskick av nyhetsbrev och dataskydd finns i XXXLutz .
© 2024 XXXLutz・Cederströmsgatan 2, 212 39 Malmö
logo