logo
hamburger
search-iconsearch-button

Pressmapp

close
Det finns för närvarande inga filer i din pressmapp
Genom att klicka på "Ladda ner allt" godkänner du våra och .
19 december 2023

XXXLutz förvärvar ett större markområde i Sisjö i Göteborg för att uppföra ett nytt varuhus.

XXXLutz förvärvar ett större markområde i Sisjö i Göteborg för att uppföra ett nytt varuhus.
Största handelsetableringen i Göteborg och många nya arbetstillfällen
Varuhuset blir 35 000 kvm stort, vilket innebär den största nyetableringen av en handelsaktör på årtionden i Göteborg. ”Vi kommer att bli en stor arbetsgivare i Göteborg och planerar att rekrytera uppemot 250 nya medarbetare”, säger Rahele Steiner, VD XXXLutz Sverige.
XXXLutz med ett tydligt mål: ”Ledande aktör i Sverige”
”Vårt mål är att vara nummer ett i varje land och på alla platser där vi verkar. Med etableringen i Göteborgs bästa externhandelsläge tar vi ett stort steg mot att uppnå vårt tydliga mål att bli ledande inom möbelhandeln i Sverige”, säger Rahele Steiner, VD XXXLutz Sverige.
Perfekta aktören för Sisjön och Göteborg
”I XXXLutz har Alaska Fastigheter funnit ytterligare en pusselbit i utvecklingen av Sisjön som vi påbörjade för flera år sedan. Verksamheten är ett utmärkt tillskott till befintlig handel och vi hälsar XXXLutz hjärtligt välkomna”, meddelar Alaska Fastigheter.

XXXLutz presslista

Vill du få våra aktuella pressmeddelanden och nyheter automatiskt via e-post? Registrera dig till vår presslista!
Alla fält markerade med * är obligatoriska
Genom att klicka på "Prenumerera på nyhetsbrev" samtycker jag till att få regelbundna nyhetsbrev från XXXLutz Filial ("XXXLutz") via e-post med de senaste pressmeddelanderna. Jag kan när som helst säga upp min prenumeration på nyhetsbrevet med verkan för framtiden. Detaljer om utskick av nyhetsbrev och dataskydd finns i XXXLutz .
© 2024 XXXLutz・Cederströmsgatan 2, 212 39 Malmö
logo